Новости и Соопштенија

Известување за термин во јунска сесија кај проф. д-р Роза Крстеска

 
 
Picture of Невена Цонева
Известување за термин во јунска сесија кај проф. д-р Роза Крстеска
by Невена Цонева - Wednesday, 28 June 2017, 2:18 PM
 

Почитувани,

Се известуваат сите студенти од Факултет за психологија дека термин за земање оценки кај проф. д-р Роза Крстеска е во четврток, 29.6.2017 година, во 10:30 во кабинетот по Психологија во објект Аеродром. Резултатите може да ги видите овде

Факултет за психологија