Новости и Соопштенија

Известување за вонредна мајска испитна сесија

 
 
Admin User 'ın resmi
Известување за вонредна мајска испитна сесија
yazan Admin User - 4 Mayıs 2011, Çarşamba, 10:30
 
Почитувани стиденти,

Ве известуваме за следните термини во месец мај:
  • Пријавување испити за вонредна мајска испитна сесија: 04.05. - 10.05.2011 г.
  • Мајска вонредна испитна сесија: 23.05. - 31.05.2011 г.
Ви посакуваме успех
МИТ Универзитет